zondag 27 februari 2011

4) google maps

Heilig Hartziekenhuis Leuven
Dit is een ziekenhuis dat gelegen is in de Naamsestraat, dicht bij het Stuk. Niet ver hier vandaan is ook een bowlingbaan. Recht voor het ziekenhuis komen er bussen. Het is ook gemakkelijk bereikbaar met de fiets. Er zijn verschillende werknemers die met de fiets naar hun werk gaan of met de bus. Maar ook met de auto is geen probleem want er is parking voorzien.

3) Einde ?

(Geen zelfgemaakte foto)
Ik heb juist twee fantastische weken achter de rug. Na afloop heb ik een traantje moeten wegpinken. Ik ga de mensen waarmee ik gewerkt heb missen! Het is een toffe job om te doen, maar mijn besluit staat toch vast om ergotherapie te gaan studeren. Ik sluit de mogelijkheid om een vakantiejob te doen in het H.Hart niet uit. Ik heb er veel bijgeleerd en ben er nu wel 100% zeker van dat ik de middelbare school moe ben ! Hoe sneller dat ik kan gaan studeren wat ik wil hoe beter. M.a.w. studeren is de boodschap !

zaterdag 19 februari 2011

2) IK WERK

Ik werk in een grootkeuken op verschillende plaatsen. In de voormiddag werk ik in de koude of te wel in de warme keuken. In de warme keuken schenk ik soep, pap.... uit en help ik waar dat nodig is. In de koude keuken beleg ik broodjes en maak ik slaatjes. In de namiddag sta ik vaak in de afwasruimte. Hier haal ik al wat proper is van de band van het afwasmachine en leg dit op karretjes. Nadien wordt alles op zijn plaats gelegd. Al deze activiteiten worden met verschillende mensen uitgevoerd.

1) Regionaal Ziekenhuis Heilig Hart Leuven

Ik doe mijn stage in het Heilig Hart ziekenhuis te Leuven. In het ziekenhuis worden er mensen verzorgd. Hiervoor staan zeer veel mensen in. Het is een middelgroot ziekenhuis waarin je niet zo gemakkelijk verdwaalt. Er wordt een zo groot mogelijke samenwerking gerealiseerd.